Хуманијада – Караоке вече на ФПН-у

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Ноћ Хуманијаде у оквиру које се одиграло такмичење у караокама одржана је синоћ на Факултету политичких наука у организацији удружења Хуманијада и студентских организација Тимске иницијативе младих (ТИМ) и Европског студентског форума (ЕСФ).

Од тринаест песама, убедљиву победу однела је Анђела Ђермановић, студенткиња прве године Факултета политичких наука са песмом ,,Црно и белоˮ македонске певачице Калиопи.

,,Моје мишљење је да је ово заиста добар начин да се сви забавимо и да уз то будемо хумани. Организација је била јако добра и засита сам пресрећна што сам учествовала у овој хуманитарној акцији. Видети одушевљење на многим лицима заиста много значи, так да сматрам да овакве ствари треба чешће организовати,ˮ казала је Анђела, победница такмичења.

Караоке вече су отворили Александра Алексов и Матија Васић песмом ,,Ти си принцезаˮ, а поред Александре, програм је водио и Филип Огњеновић.

У склопу жирија нашли су се доцент др Марко Симeндић и асистенти на Факулету политичких наука Душан Вучићевић и Дејан Јовановић. Они су након сваке изведбе давали своје шаљиве коментаре. Победнике је бирала и публика, преко онлајн анкете на Фејсбуку.

,,Желим да се захвалим организаторима и свима вама што овако неке ствари правите. Мени се много свиђа да се бавите хуманитарним радом, и то је стварно јако лепо од васˮ, рекао је асистент Дејан Јовановић.

Удружење ,,Хуманијадаˮ има за циљ да уз помоћ забаве и спорта ангажује младе да се прикључе хуманитарним акцијама.

,,Ноћ Хуманијаде је пројекат који се реализује на различитим факултетима Универзитета у Београду и представља најаву наше највеће манифестације која ће бити седмог маја на Калемегдану. Први догађај било је Караоке вече на ФПН-у који је оправдао сва наша очекивања и веома смо задовољни како је све протеклоˮ, каже Ђорђе Маринковић, један од оснивача Удружења ,,Хуманијадаˮ.

Тим ,,Хуманијадеˮ чине млади људи, студенти Унивезитета у Београду, а кацији су се прикључиле и бројне познате личности.

,,Пошто је моја другарица Маргарета, чланица ЕСФ-а уједно и директорка ,,Хуманијадеˮ дошла на идеју да учешће узму и факултети, онда смо се састали ми представници факултета, Правног, ФОН-а, Економског, Учитељског и тако даље. ФПН је узео учешће у име ЕСФ-а и ТИМ-а, односно Никола Пауновић и ја,ˮ објашњава Никола Лазић, председник Европског студентског форума.

Цена улазнице и учешћа у такмичењу износила је 200 динара. Сав новац који се прикупи у оквиру акције донира се у хуманитарне сврхе. Након различитих акција на факултетима Унивезитета у Београду одржаће се и финални део Хуманијаде, такмичење у кошарци и одбојци 7. маја на Калемегдану.

 

Аутор: Миљана Милетић

Фото: Давид Радановић

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s